Zielony omlet
W kalendarzu wiosna. Pora, aby zagościła ona także na naszych talerzach.
Przygotowanie: 25 min [180 kcal]

- Krystyna Stryjewska, Naj
Opublikowano: 20.04.2010, 08:32
Reklama
- dymka ze szczypiorem
- 1/2 pęczka natki
- 1/2 pęczka koperku
- 6 jajek
- 3–4 łyżki jogurtu
- sól
- pieprz
- łyżka masła
- natka
Reklama
Dymkę, natkę i koperek opłucz, osusz i drobno posiekaj. Jajka roztrzep z jogurtem, dodaj zieleninę, przypraw do smaku. Na patelni rozgrzej masło, wlej masę, usmaż omlet z obu stron. Gotowy posyp posiekaną natką.
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
Kalendarz księżycowy
Zielony Księżyc to niezwykłe zjawisko, które otacza legenda. Czy Zielony Księżyc istnieje i co właściwie oznacza?
23.07.2023, 19:30
Pielęgnacja
Zielony krem do twarzy zamiast podkładu. Niweluje zaczerwienienia, rozświetla i pielęgnuje skórę
08.03.2022, 00:25
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa
Paulina Krupińska w Świątecznej Kampanii Homla
Współpraca reklamowa
Ładowanie