Wiśniowa pianka
Przygotowanie: 15 minut
Oczekiwanie: 1-2 godziny
Porcja: 350 kcal
Składniki na 6 porcji

- Moje Gotowanie
Opublikowano: 11.09.2006, 09:19
Reklama
- puszka słodkiego skondensowanego mleka
- 2 opakowania Galaretki wiśniowej WINIARY
- 5 dag okrągłych biszkoptów
Reklama
Galaretki rozpuścić w szklance wody. Ostudzić.
Biszkopty ułożyć w prostokątnej formie. Mleko skondensowane ubić, mieszając dodać galaretkę.
Masę wyłożyć na biszkopty, przykryć folią, wstawić do lodówki do stężenia na 1-2 godziny. Ew. wierzch udekorować tężejącą, czerwoną galaretką.
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
13.03.2024, 07:00
Moda i uroda
Samoopalacz w piance zatrzyma lato na dłużej! Jak go aplikować, aby uzyskać najlepszy efekt?
Współpraca reklamowa
15.10.2021, 09:30
Lifestyle
Przyjemność świąt z E.Wedel. Sprawdź czekoladowe bożonarodzeniowe przysmaki!
Współpraca reklamowa
07.12.2021, 09:00
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa
Paulina Krupińska w Świątecznej Kampanii Homla
Współpraca reklamowa