Szaszłyki serowe
Przygotowanie: 10 minut
Grillowanie: 10 minut
Porcja: 310 kcal
Składniki na 4 porcje

- Moje Gotowanie
● zielona peperoni
● 2 łyżki octu z białego wina
● 6 łyżek oliwy
● 2 czerwone cebule
● 60 dag pomidorów
● 40 dag sera haloumi (ser feta z Cypru) lub zwykłej fety
● przyprawa Grill klasyczny PRYMAT
● łyżka natki pietruszki
● sól, pieprz
Peperoni umyć i pokroić na krążki. Pomidory umyć i pokroić na kawałki. Cebule obrać i pokroić na krążki. Pomidory i cebule posypać solą, pieprzem, polać octem, oliwą, sałatkę wymieszać i posypać peperoni.
Ser pokroić na 12–16 równych kostek, nabić na patyczki, posmarować oliwą, oprószyć przyprawą do grilla. Grillować krótko, raz przełożyć. Gotowe posypać natką pietruszki. Podawać z sałatką.
Polecane
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa
Paulina Krupińska w Świątecznej Kampanii Homla
Współpraca reklamowa