Surówka ogórkowa
Przygotowanie: 15 minut
Porcja: 40 kcal

- Moje Gotowanie
Opublikowano: 18.03.2005, 22:49
Reklama
Składniki na 4 porcje
Reklama
- 4 twarde ogórki kwaszone (ok. 30 dag)
- czerwona cebula
- 1/2 pęczka natki
- łyżka oleju
Reklama
Ogórki cienko obrać i pokroić w dużą kostkę. Cebulę obrać i pokroić w piórka.
Natkę opłukać, otrzepać, listki posiekać. Kawałki ogórka ułożyć w rządkach. Między nimi położyć cebulę. Sałatkę posypać natką, skropić olejem.
Reklama
Reklama
Reklama
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa
Paulina Krupińska w Świątecznej Kampanii Homla
Współpraca reklamowa