Sos tatarski
Przygotowanie: 15 minut

- Moje Gotowanie
Opublikowano: 20.03.2005, 14:29
Reklama
Składniki na małą miseczkę
Reklama
- 2 ogórki kiszone
- 5 dag marynowanych grzybów, najlepiej prawdziwków
- 2 jajka na twardo
- 10 dag majonezu
- 2 łyżki jogurtu lub śmietany
- sól, pieprz, cukier
Reklama
Ogórki i jajka obrać, posiekać razem z grzybami. Dodać majonez i jogurt, wymieszać.
Przyprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem (jeżeli sos wyjdzie zbyt gęsty, dodać kilka łyżek marynaty z grzybów).
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
04.03.2014, 09:42
20.01.2023, 12:13
13.03.2024, 07:00
Styl życia
Sosy do grilla: najlepsze propozycje na pikantne dipy do mięs i do soczystej karkówki z grilla [PRZEPISY]
06.06.2021, 06:06
Kuchnia
Co przygotować na Wielkanoc? Podpowiadamy, jakie wielkanocne potrawy powinny znaleźć się na stole, żeby było smacznie i z tradycją
01.04.2022, 13:30
22.11.2022, 11:10
Rodzina
Śniadanie wielkanocne dla dzieci: jakie dania i potrawy wielkanocne przygotować dla dzieci, żeby nie marudziły nam przy świątecznym stole?
05.04.2022, 12:17
Pielęgnacja
Ten punktowy eliksir błyskawicznie usuwa pryszcze i ma naturalny skład. Kosmetyczne SOS na wakacje
22.06.2022, 15:23
17.12.2020, 10:30
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa
Paulina Krupińska w Świątecznej Kampanii Homla
Współpraca reklamowa