Rumowa ice tea
Przygotowanie: 25 minut

- Moje Gotowanie
Opublikowano: 18.03.2005, 21:32
Reklama
SKŁADNIKI NA 1 PORCJĘ
Reklama
- torebka herbaty ekspresowej
- po 1/2 szklanki niegazowanej i gazowanej wody mineralnej
- łyżka rumu
- 2 łyżeczki cukru
- plasterki limonki lub cytryny
Reklama
- Wodę niegazowaną zagotować, zaparzyć herbatę, dodać cukier, ostudzić.
- Napar herbaciany wymieszać z gazowaną wodą i rumem. Do szklanki włożyć plasterki limonki, wlać napój.
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
Kuchnia
Babka rumowa w różowym lukrze według przepisu Magdy Gessler. Jak zrobić różowy lukier bez barwników?
04.04.2022, 12:00
09.06.2021, 14:58
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa
Paulina Krupińska w Świątecznej Kampanii Homla
Współpraca reklamowa