Porzeczkowy pucharek

- Moje Gotowanie
Opublikowano: 16.03.2005, 16:49
Reklama
- 40 dag czerwonych porzeczek
- 3 dag posiekanych orzeszków pistacjowych
- 150 ml jogurtu śmietankowego
- łyżka cukru pudru
- 2 łyżki soku z cytryny
- szklanka kremówki
- 200 ml lodów waniliowych
Reklama
Porzeczki przebrać, opłukać, oderwać od gałązek, zostawiając 4 ładne kiście. Jogurt zmiksować z cukrem oraz sokiem z cytryny. Dodać porzeczki i orzeszki, wymieszać.
Zimną kremówkę ubić, wymieszać z masą owocową. Do 4 pucharków nałożyć połowę kremu, po kulce lodów, na wierzch resztę kremu. Ozdobić odłożonymi porzeczkami.
Reklama
Reklama
Reklama
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa
Paulina Krupińska w Świątecznej Kampanii Homla
Współpraca reklamowa