● 25 dag różnych rodzajów sera żółtego (gouda, tylżycki, edamski, z ziołami) ● 2 cebule ● 2 jajka ● 2–3 łyżki mąki ● sól ● pieprz ● olej Na tarce zetrzyj wszystkie rodzaje sera. Cebule obierz i posiekaj. Dodaj do sera, wbij jajka, wsyp mąkę, przypraw solą i pieprzem do smaku, wymieszaj na jednolitą masę (jeśli jest za rzadka, dodaj więcej mąki). Z masy formuj małe placuszki, smaż je na rozgrzanym oleju z obu stron na chrupiąco. Podawaj z sosem pomidorowym.
Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji jest zabronione oraz wymaga uprzedniej, jednoznacznie wyrażonej zgody administratora serwisu – Burda Media Polska sp. z o.o. Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.
\r\n
Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych.\r\n
● 10 dag sera feta ● 25 dag różnych rodzajów sera żółtego (gouda, tylżycki, edamski, z ziołami) ● 2 cebule ● 2 jajka ● 2–3 łyżki mąki ● sól ● pieprz ● olej Na tarce zetrzyj wszystkie rodzaje sera. Cebule obierz i posiekaj. Dodaj do sera, wbij jajka, wsyp mąkę, przypraw solą i pieprzem do smaku, wymieszaj na jednolitą masę (jeśli jest za rzadka, dodaj więcej mąki). Z masy formuj małe placuszki, smaż je na rozgrzanym oleju z obu stron na chrupiąco. Podawaj z sosem pomidorowym.
Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji jest zabronione oraz wymaga uprzedniej, jednoznacznie wyrażonej zgody administratora serwisu – Burda Media Polska sp. z o.o. Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.
Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych.