Piętrowe koreczki
Porcja: 370 kcal
Przygotowanie: 25 minut

- Moje Gotowanie
Opublikowano: 20.03.2005, 21:37
Reklama
Dla 4 osób
Reklama
- 400 g mozzarelli
- 250 g rokpolu
- 150 g twarogu
- 3 włoskie orzechy
- 3 łyżki oleju
- listki bazylii
- sos sojowy
Reklama
Rokpol i mozzarellę pokroić w plastry, a następnie kieliszkiem wyciąć kółka, 8 z rokpolu i 16 z mozzarelli. Orzechy posiekać. Wymieszać z twarogiem i pozostałym rokpolem. Doprawić sosem sojowym i dodać olej, tak by pasta miała konsystencję kremu. Część kremu nałożyć na kółka z rokpolu, przykryć kółkiem mozzarelli, znów nałożyć krem. Wierzch koreczków nakryć mozzarelą. Udekorować listkami bazylii.
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa
Paulina Krupińska w Świątecznej Kampanii Homla
Współpraca reklamowa