Pieprzówka
Przygotowanie: 5 minut
Oczekiwanie: 2 tygodnie
Składniki na ok. 1/2 l

- Moje Gotowanie
Opublikowano: 08.12.2007, 17:55
Reklama
- 2 szklanki spirytusu
- ok. 10 g pieprzu
Reklama
Pieprz dość grubo pokruszyć w moździerzu, wsypać do słoika. Wlać spirytus i ok. 3/4 szklanki wody. Odstawić na 2 tygodnie.
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa
Paulina Krupińska w Świątecznej Kampanii Homla
Współpraca reklamowa