Papryki nadziewane twarożkiem
W sam raz na wiosenne śniadanie!

- kobieta.pl
Opublikowano: 10.04.2014, 08:14
Reklama
Składniki:
Reklama
- dwie papryki
- 250g twarożku domowego
- ogórek małosolny
- szczypiorek
- mała szalotka
- pęczek rzodkiewek
- sól, pieprz
- rzeżucha
Reklama
Paprykę starannie umyj, przetnij na połówki, wytnij gniazda nasienne. Cebulkę, ogórka i rzodkiewki pokrój drobno, wymieszaj z twarożkiem. Dodaj pocięty szczypiorek, rzeżuchę i przypraw solą i pieprzem do smaku. Nałóż twarożek do papryki. Podawaj z ciemnym pieczywem i masłem. Smacznego!
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
08.05.2021, 14:23
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa
Paulina Krupińska w Świątecznej Kampanii Homla
Współpraca reklamowa
Święta tuż-tuż… Oto 7 prezentowych inspiracji
Współpraca reklamowa
Ładowanie