Papryka nadziewana dorszem
Sezon na paprykę trwa! A może wykorzystać ją w taki sposób?

- kobieta.pl
Opublikowano: 16.10.2014, 08:13
Reklama
Składniki:
Reklama
- 1 czerwona cebula
- 1 biała cebula
- 5 niewielkich papryk
- pieprz i sól
- 25dag filetu z dorsza
- pół cytryny
- natka pietruszki
- oliwa z oliwek
- dwa ząbki czosnku
- 5 dag startego sera
Reklama
Pokrojoną cebulę i czosnek, podsmazamy delikatnie na oliwie. Dodajemy rozdrobnioną rybę, z cytryny wyciskamy sok i wlewamy go na patelnie. Natkę kroimy drobno, jej wiekszą część wsypujemy na patelnię. Całość doprawiamy sola i pieprzem. Papryki myjemy i usuwamy z nich gniazda nasienne. Nadziewamy papryki mieszanką z patelni, posypujemy delikatnie serem i pieczemy około 30 minut w temperaturze około 190 stopni. Przed podaniem posypujemy pietruszką.
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
08.05.2021, 14:23
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa
Paulina Krupińska w Świątecznej Kampanii Homla
Współpraca reklamowa
Ładowanie