Panierowany camembert
Przygotowanie: 25 min, kaloryczność 280 kcal, dla

- Naj
Opublikowano: 06.01.2009, 07:31
Reklama
SKŁADNIKI:
Reklama
- 4 sery camembert
- papryka
- Vegeta
- czosnek granulowany
- 2 jajka
- tarta bułka
- olej
- 100 ml wódki
Reklama
Krążki sera przekrój w poprzek na połówki, oprósz papryką, Vegetą i czosnkiem. Jajka rozmąć na talerzyku. Panieruj połówki serów w jajku, a potem w tartej bułce. Smaż na rozgrzanym oleju po kilka minut z każdej strony. Wyjmuj łyżką cedzakową, układaj na talerzu. Wódkę podgrzej, polej nią każdy serek i podpal.
Reklama
Reklama
Reklama
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa
Paulina Krupińska w Świątecznej Kampanii Homla
Współpraca reklamowa