Owocowy diabełek
Przygotowanie: 10 min

- Moje Gotowanie
Opublikowano: 17.03.2005, 16:10
Reklama
SKŁADNIKI NA 1 PORCJĘ
Reklama
- 100 ml soku z grejpfruta
- 50 ml wytrawnego wermutu
- 50 ml czystej wódki
- truskawka
- kilka winogron
- kilka kostek miąższu melona
- plasterek pomarańczy
- pokruszony lód
Reklama
Winogrona opłukać, osuszyć, włożyć do wysokiej szklanki. Truskawkę opłukać, usunąć szypułkę.
Sok z grejpfruta, wermut i wódkę wlać do shakera, dodać pokruszony lód, dobrze wstrząsnąć i przecedzić do szklanki. Na koniec włożyć truskawkę i kostki melona. Brzeg szklanki ozdobić plasterkiem pomarańczy.
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
Kuchnia
Lukrecjowe różdżki, pieprzne diabełki, kakaowe kociołki. Oto przepisy na Halloween z Harry'ego Pottera
04.10.2022, 14:00
21.02.2020, 08:08
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa
Paulina Krupińska w Świątecznej Kampanii Homla
Współpraca reklamowa