Meksykańskie kakao
Przygotowanie: 15 minut
Porcja: 290 kcal

- Moje Gotowanie
Opublikowano: 18.03.2005, 14:14
Reklama
SKŁADNIKI NA 4 PORCJE
Reklama
- 3 szklanki mleka
- kawałek cynamonu
- tabliczka (100 g) czekolady
- aromat migdałowy
- łyżeczka kakao
- bita śmietana w sprayu
Reklama
Czekoladę zetrzeć na tarce. Mleko podgrzać z kawałkiem cynamonu. Gdy zacznie się gotować, wsypać czekoladę. Zdjąć z ognia, wyjąć cynamon.
Dodać kilka kropli aromatu, miksować, aż powstanie pianka. Przelać do podgrzanych filiżanek. Nałożyć po porcji bitej śmietany. Posypać kakao.
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa
Paulina Krupińska w Świątecznej Kampanii Homla
Współpraca reklamowa