Mazurek "Czekoladowe gniazdko"
Czas przygotowania 25 min
Porcja 330 kcal

- Naj
Opublikowano: 27.03.2007, 16:28
Reklama
- wafle tortowe
- gotowa polewa czekoladowa
- 20 dag mleka w proszku
- 30 dag cukru
- 20 dag masła
- cukier waniliowy
- 10 łyżek wody
- migdały
Reklama
Mleko wymieszaj z cukrem i cukrem waniliowym, zalej wrzątkiem, zmiksuj, dodaj masło, utrzyj na masę. Wafle przełóż gorącą masą, przyciśnij deseczką z obciążniem. Odstaw na kilka godzin w chłodne miejsce, aby masa zastygła. Posmaruj wierzch i boki przygotowaną masą czekoladową. Udekoruj palemką z migdałów.
Reklama
Reklama
Reklama
Loading...
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa
Paulina Krupińska w Świątecznej Kampanii Homla
Współpraca reklamowa
Ładowanie