Lukrowane wieżyczki
Przygotowanie: 20 minut
Porcja: 300 kcal
Składniki na 8 porcji

- Moje Gotowanie
Opublikowano: 11.04.2007, 20:00
Reklama
● gotowy spód biszkoptowy
● słoik konfitury malinowej (35 dag)
● gotowa biała polewa do ciast
● kolorowe żelki do dekoracji
Z biszkoptu foremkami o różnym kształcie wyciąć po 3 ciasteczka tego samego rodzaju. Każde 2 ciasteczka posmarować konfiturą malinową, nałożyć na siebie, przykryć trzecim ciasteczkiem, lekko docisnąć.
Polewę ugotować wg instrukcji na opakowaniu. Polać ciasteczka, udekorować żelkami.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa
Paulina Krupińska w Świątecznej Kampanii Homla
Współpraca reklamowa