Korzenny poncz
Porcja: 235 kcal

- Moje Gotowanie
Opublikowano: 26.04.2005, 11:02
Reklama
- 1 i 1/2 l półwytrawnego czerwonego wina
- 120 ml winiaku
- 3 łyżeczki cukru
- 15 goździków
- 10 dag migdałów pokrojonych w słupki
- 4 łyżki rodzynek
- 6 ziaren kardamonu
- 2 łyżeczki imbiru
Reklama
Wino, winiak, cukier, goździki, imbir i kardamon podgrzać, nie gotować. Odstawić na 2-3 godziny.
Podgrzać, przecedzić. Migdały i rodzynki wrzucić do wazy do ponczu lub dużego szklanego dzbana, zalać gorącym ponczem.
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
02.01.2025, 22:28
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa
Paulina Krupińska w Świątecznej Kampanii Homla
Współpraca reklamowa