Karciany tatar śledziowy
Przygotowanie: 10 minut
Porcja: 170 kcal

- Moje Gotowanie
Opublikowano: 13.09.2006, 11:53
Reklama
Składniki na 8 porcji
● 8 kromek pumpernikla
● 6 filetów z matiasa
● strąk zielonej papryki
● czerwona cebula
● 2 łyżki soku z cytryny
● sól, pieprz
Z pumpernikla wyciąć karciane znaki (kier, karo, pik, trefl). Śledzie i cebulę posiekać. Paprykę oczyścić z pestek, drobno pokroić. Śledzie wymieszać z papryką i cebulą, skropić sokiem cytrynowym, przyprawić solą i pieprzem. Tatarem obłożyć kromeczki.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
31.01.2025, 15:00
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa
Paulina Krupińska w Świątecznej Kampanii Homla
Współpraca reklamowa