Reklama

Z tuńczykiem
Porcja: 470 kcal
Przygotowanie: 10 minut
Dla 2 osób
●2 małe bagietki ●masło ●pomidor ●puszka tuńczyka ●kilka listków sałaty ●kilka krążków cebuli ●czarne oliwki
Bagietki przekroić, posmarować masłem. Pomidor pokroić, wymieszać z tuńczykiem. Sałatę opłukać, ułożyć na dwóch połówkach bagietek. Położyć
na nich cebulę, tuńczyka z pomidorami i oliwki. Przykryć połówkami bułki.
Z pieczonym schabem
Porcja: 448 kcal
Przygotowanie: 10 minut
Dla 2 osób
●2 małe bagietki ●masło ●sos orientalny (ostrygowy lub pieprzowy) ●200 g pieczonego schabu ●kilka listków rukoli
Bagietki przekroić wzdłuż, posmarować masłem i sosem. Obłożyć schabem, pokrojonym w grube plastry. Dodać opłukane listki rukoli. Przykryć połówkami bułek.
Z serem camembert
Por cja: 189 kcal
Przygotowanie: 5 minut
Dla 2 osób
●2 kajzerki z sezamem ●masło ●pomidor ●2 ogórki konserwowe ●1/2 krążka sera camembert ●kilka listków rukoli
Kajzerki przekroić, posmarować masłem. Opłukany pomidor, ogórki oraz ser pokroić w plastry. Ułożyć na spodzie bułek. Udekorować rukolą. Przykryć połówkami bułek.
Z łososiem
Porcja: 413 kcal
Przygotowanie: 5 minut
Dla 2 osób
●2 małe bagietki ●sos tatarski ●kilka liści sałaty ●4 plastry wędzonego
łososia ●czerwona cebula ●natka
Bagietki przekroić, posmarować sosem. Obłożyć sałatą, łososiem i plasterkami cebuli. Udekorować natką. Przykryć połówkami bagietek.
Z serem camembert
Porcja: 189 kcal
Przygotowanie: 5 minut
Dla 2 osób
●2 kajzerki z sezamem ●masło ●pomidor ●2 ogórki konserwowe ●1/2 krążka sera camembert ●kilka listków rukoli
Kajzerki przekroić, posmarować masłem. Opłukany pomidor, ogórki oraz ser pokroić w plastry. Ułożyć na spodzie bułek. Udekorować rukolą. Przykryć połówkami bułek.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama