Indyk ze szpinakiem
Czas przygotowania 30 min
Porcja 170 kcal

- Naj
Opublikowano: 10.07.2007, 09:34
Reklama
DLA 4 OSÓB
Reklama
- ok. 1 kg piersi indyka
- 4 garście szpinaku
- 2 ząbki czosnku
- gałka muszkatołowa
- 10 dag sera pleśniowego
- masło
- olej
- sól
- pieprz
Reklama
Mięso lekko rozbij tłuczkiem. Natrzyj solą i pieprzem, zostaw na ok. godzinę w chłodzie. Szpinak przebierz i podduś na maśle, przypraw roztartym czosnkiem, gałką muszkatołową, pokruszonym serem. Farsz rozsmaruj na mięsie, zroluj je i zwiąż. Obsmaż na oleju ze wszystkich stron. Piecz godzinę w temp. 180°C.
Reklama
Reklama
Reklama
Loading...
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa
Paulina Krupińska w Świątecznej Kampanii Homla
Współpraca reklamowa
Ładowanie