Hiszpański placek
Przygotowanie: 30 min, kaloryczność: 200 kcal, dla 4 osób

- Naj
SKŁADNIKI:
● mrożonka leczo (marchew, papryka, cukinia, cebula)
● 4 łyżki oleju z pestek winogron
● sól
● biały pieprz
● bazylia
● oregano
● 8 jajek
Leczo (zamrożone) wrzuć na gorący olej, smaż 8 min, mieszając, przypraw. Połowę leczo przełóż na drugą patelnie (z rozgrzanym olejem). Do każdej patelni wlej po 4 rozmącone jajka, przemieszaj. Smaż z obu stron na małym ogniu. Jeśli placki mimo chrupiącej skórki będą jeszcze surowe w środku, dopiecz je, wkładając na 10 minut do piekarnika o temp. 160°C.
Polecane
„Była gorąca jak hiszpańska plaża i mroczna jak nocne morze. Obudziłem się, gdy złamała mi serce i wyczyściła portfel”
„Hiszpański romans był gorący jak atmosfera na corridzie. Do czasu, kiedy odkryłam, że mój ukochany skrywa tajemnicę”
Hiszpański sposób na miłość rozpali wasze serca. Użyj tej 1 rzeczy, a efekty będą natychmiastowe
„Przyjaciel zdradzał żonę, a ona nie pozostawała mu dłużna. Czułem się, jakbym tkwił w hiszpańskiej telenoweli”
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa
Paulina Krupińska w Świątecznej Kampanii Homla
Współpraca reklamowa
Święta tuż-tuż… Oto 7 prezentowych inspiracji
Współpraca reklamowa