Hawajskie szaszłyki
Przygotowanie: 30 minut
Porcja: 210 kcal

- Moje Gotowanie
Opublikowano: 02.01.2008, 07:57
Reklama
- 1 kg filetów z piersi indyka
- duża puszka ananasa (60 dag)
- duża puszka brzoskwiń (60 dag)
- 10 dag sezamu
- oliwa
- sól, pieprz
Reklama
Mięso umyć, osuszyć, pokroić w niewielką kostkę, oprószyć solą i pieprzem. Oliwę rozgrzać na patelni, włożyć mięso, usmażyć. Posypać sezamem, dokładnie wymieszać, podsmażyć, ostudzić.
Ananas i brzoskwinie osączyć, pokroić na kawałki. Nadziewać na patyczki od szaszłyków na przemian z kawałkami indyka.
Reklama
Reklama
Reklama
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa
Paulina Krupińska w Świątecznej Kampanii Homla
Współpraca reklamowa