Glazurowane rzodkiewki
Przygotowanie: 20 minut
Porcja: 90 kcal

- Moje Gotowanie
Opublikowano: 20.04.2006, 09:23
Reklama
Składniki na 4 porcje
Reklama
- 80 dag rzodkiewek
- 2 łyżki masła
- łyżka cukru
- 2 łyżki wytrawnego sherry (lub białego wina)
- sól, pieprz
Reklama
Rzodkiewki oczyścić, opłukać. Masło stopić na patelni, wsypać cukier, rozpuścić. Dodać rzodkiewki, mieszając smażyć 2 minuty.
Wlać sherry, dusić pod przykryciem ok. 10 minut, od czasu do czasu zamieszać. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa
Paulina Krupińska w Świątecznej Kampanii Homla
Współpraca reklamowa
Święta tuż-tuż… Oto 7 prezentowych inspiracji
Współpraca reklamowa