Dżem figowy
Egzotyczny, słodki, pyszny. Podbije Wasze serca!

- kobieta.pl
Opublikowano: 05.02.2014, 10:30
Reklama
Składniki:
Reklama
- 200g fig
- pół szklanki cukru trzcinowego
- 3 łyżki soku z cytryny
Reklama
Figi dokładnie myjemy i kroimy na malutkie kawałeczki. Wkładamy do garnka, dodajemy sok z cytryny, cukier i gotujemy na wolnym ogniu, co jakiś czas mieszając. Po 30 minutach dżem powinien być już gotowy. Przekładamy go do czystego słoiczka, zamykamy, stawiamy na godzinę dnem do góry.
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa
Paulina Krupińska w Świątecznej Kampanii Homla
Współpraca reklamowa