Duszony jarmuż z czosnkiem i skórką z cytryny
Jarmuż to ważne źródło błonnika, witaminy A, kwasu foliowego, fosforu i wapnia. Włącz go do swojej diety!
- kobieta.pl
Opublikowano: 03.12.2014, 12:34
Reklama
Składniki:
Reklama
- 200 g jarmużu Fit&Easy
- 1 mała cebula
- 1 ząbek czosnku
- otarta skórka z 1 cytryny
- 2 łyżki masła
Reklama
Na maśle zeszklij cebulę i czosnek, dodaj jarmuż i podsmaż. Podlewaj od czasu do czasu odrobiną wody i duś do miękkości. Na koniec dodaj skórkę z cytryny i dopraw do smaku solą i pieprzem. Możesz także posypać płatkami migdałów.
1 z 1
jarmuzfiteasy
Reklama
Reklama
Reklama