Reklama

SKŁADNIKI NA 2 MISECZKI

Reklama
  • 2 opakowania pasty rybnej z papryką KING OSCAR
  • 2 opakowania pasty rybnej KING OSCAR
  • 2 małe kubki jogurtu naturalnego, niezbyt gęstego
  • po 1/2 strąka czerwonej i zielonej papryki
  • ogórek konserwowy
  • kilka gałązek natki
  • cebula
  • sól, pieprz
Reklama

Cebulę obrać, posiekać. Papryki umyć, oczyścić z pestek. Papryki i ogórek konserwowy pokroić w bardzo drobną kostkę. Natkę opłukać, otrzepać z wody, posiekać.
Jeden jogurt naturalny utrzeć z pastą rybną z papryką. Dodać paprykę i połowę cebuli, wymieszać.
Pozostały jogurt utrzeć z pastą rybną, dodać pozostałą cebulę, posiekaną natkę i ogórek, wymieszać.
Dipy przyprawić solą i pieprzem. Przełożyć do miseczek i podawać do chipsów.

Reklama
Reklama
Reklama