Cynaderki w papryce
Przygotowanie: 30 minut
Oczekiwanie: 30 minut
Porcja: 170 kcal

- Moje Gotowanie
Składniki na 4 porcje
● 1/2 kg nerek cielęcych
● 4 cebule
● łyżka masła
● 2 łyżki gęstej śmietany
● słodka papryka, majeranek, sól, pieprz
Nerki przekroić wzdłuż, zalać zimną wodą, moczyć 30 minut. Odcedzić, włożyć do wrzątku, obgotować (5-10 minut). Odcedzić, pokroić w cienkie plasterki, obtoczyć w sproszkowanej papryce. Cebulę obrać, pokroić w piórka.
Masło stopić w rondelku, zeszklić cebule. Dodać nerki, wymieszać, obsmażyć z każdej strony pod przykryciem. Posypać majerankiem, przyprawić solą i pieprzem, polać śmietaną, wymieszać.
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa
Paulina Krupińska w Świątecznej Kampanii Homla
Współpraca reklamowa