Chrupiący karczek
grill mięsny

Opublikowano: 13.06.2008, 12:49
Reklama
- 6 kotletów ze schabu karkowego
- sól
Reklama
Marynata:
- 6 łyżek oleju
- 3 ząbki czosnku
- 4 łyżki keczupu
- szczypta chili
- po 1/2 łyżeczki bazylii i majeranku
- sok z jednej cytryny
Reklama
Umyj i osusz mięso. Rozbij tłuczkiem, natrzyj solą. Z keczupu, oleju, zmiażdżonych ząbków czsonku, chili, majeranku, bazylii i soku z cytryny przygotuj marynatę i grubo posmaruj nią kotlety. Przyktyj i pozostaw w chłodnym miejscu na noc. Grilluj na ruszcie po około 20 minut z każdej strony.
Reklama
Reklama
Reklama
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa
Paulina Krupińska w Świątecznej Kampanii Homla
Współpraca reklamowa