Chrupiące pierożki
Przygotowanie: 10 minut
Pieczenie: 15 minut
Sztuka: 300 kcal
Składniki na 8 sztuk

- Moje Gotowanie
Opublikowano: 09.08.2007, 20:09
Reklama
● 8 kawałków pieczeni drobiowej
● opakowanie mrożonego ciasta francuskiego
● 16 suszonych pomidorów
● 8 plastrów sera żółtego
● jajko
● 2 łyżki mleka
● gruba sól
Ciasto francuskie rozmrozić, podzielić na 8 kwadratów. Na każdym ułożyć kawałek pieczeni, plaster sera i po dwa suszone pomidory. Kwadraty złożyć, zlepić.
Pierożki ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Jajko rozmącić z mlekiem, posmarować pierożki, posypać solą. Piec około 15 minut w temp. 220°C.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa
Paulina Krupińska w Świątecznej Kampanii Homla
Współpraca reklamowa