Chrupiące kąski
grill rybny

Opublikowano: 17.06.2008, 13:39
Reklama
- 4 filety z łososia norweskiego
- 3 łyżki octu winnego
- 6 łyżek oliwy z oliwek
- ząbek czosnku
- sól
- pieprz
- 50 ml maggi
- łyżka ziół prowansalskich
Reklama
Filety z łososia umyj, osusz, potnij na długie, cienkie paski. Ocet winny wymieszaj z oliwą, maggi, zmiażdżonym czosnkiem, solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Do marynaty włóż filety, marynuj ok. godziny, przekręcaj je kilka razy. Następnie osącz, nabijaj na posmarowane olejem szpadki do szaszłyków. Grilluj 15 minut bezpośrednio na ruszcie lub na tackach aluminiowych. W połowie pieczenia odwróć na druga stronę. Podczas grillowania posmaruj je kilkakrotnie marynatą.
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa
Paulina Krupińska w Świątecznej Kampanii Homla
Współpraca reklamowa