Burritos zapiekane
Przygotowanie: 30 minut
Smażenie: 20 minut
Porcja: 530 kcal

- Moje Gotowanie
Opublikowano: 08.08.2006, 11:58
Reklama
Składniki na 4 porcje
Reklama
- 40 dag wołowiny
- cebula
- 2 ząbki czosnku
- 2 łyżki oleju
- puszka czerwonej fasoli
- 2 łyżki natki
- pikantna salsa pomidorowa Delecta
- burittos "Wraps" czosnkowo-ziołowe Delecta (marynata+dressing)
- tortille pszenne "Wraps" Delecta (1 opakowanie/ 8 sztuk)
- 4 łyżki śmietany
- 15 dag żółtego sera
- sól
Reklama
Mięso zmielić lub drobno posiekać, wymieszać z marynatą i łyżką oleju. Fasolę osączyć z zalewy. Cebulę i czosnek obrać, posiekać, podsmażyć na oleju. Dodać mięso, salsę, smażyć ok. 5 minut, włożyć fasolę, natkę, posolić, wymieszać. Smażyć jeszcze chwilę na małym ogniu. Tortille podgrzać, nałożyć mięso, zwinąć, ułożyć w żaroodpornym naczyniu. Posypać tartym serem, polać dressingiem, zapiekać 10 minut w temp. 180°C. Mieszankę na dressing wymieszać ze śmietaną.
Reklama
Reklama
Reklama
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa
Paulina Krupińska w Świątecznej Kampanii Homla
Współpraca reklamowa
Ładowanie