Brzoskwiniowa elegancja
Przygotowanie: 20 minut
Smażenie: 8 minut
Porcja: 250 kcal
Składniki na 4 porcje

- Moje Gotowanie
● paczka rukoli
● 8 suszonych pomidorów
● brzoskwinia
● 10 dag boczku wędzonego w plastrach
● 2 łyżki płatków migdałowych
● 2 łodyżki mięty
● torebka sosu sałatkowego włoskiego WINIARY
● 3 łyżki oliwy
Rukolę i miętę opłukać, osączyć, porwać na małe kawałki. Pomidory pokroić w paski. Brzoskwinię umyć, przekroić, usunąć pestkę i pokroić w plasterki.
Plastry boczku usmażyć na chrupko, osączyć z tłuszczu na papierowym ręczniku. Płatki migdałowe zrumienić na patelni.
Sos sałatkowy przygotować wg instrukcji na opakowaniu.
Wszystkie składniki sałatki połączyć na talerzu i polać sosem.
Sos włoski z bazylią jest świetną propozycją do rukoli i suszonych pomidorów.
Polecane
Świąteczne stylizacje dla całej rodziny! Sweterek w pierniczki, a może elegancja koszula? Co wybierasz?
Współpraca reklamowa
Ada Fijał: najbardziej barwna postać w świecie gwiazd. Kocha modę i przyznaje, że pasją do elegancji zaraziła ją babcia
Elegancja, lekkość, design. Czy nowy laptop ASUS to spełnienie naszych wszystkich oczekiwań? [TEST REDAKCJI]
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa
Paulina Krupińska w Świątecznej Kampanii Homla
Współpraca reklamowa
Święta tuż-tuż… Oto 7 prezentowych inspiracji
Współpraca reklamowa