Bowl różany
Przygotowanie: 25 minut
Oczekiwanie: 1 godzina

- Moje Gotowanie
Opublikowano: 30.03.2005, 15:14
Reklama
SKŁADNIKI NA 6-8 PORCJI
Reklama
- 6 świeżych, w pełni rozwiniętych kwiatów róż
- 30 dag malin
- 1/4 szklanki syropu malinowego
- 2 cytryny
- 1/2 l gazowanej wody mineralnej
- 2 butelki białego wina
Reklama
Kwiaty 4 róż delikatnie opłukać, oderwać płatki, włożyć do misy. Wlać wino. Wstawić na godzinę do lodówki, następnie przecedzić.
Maliny przebrać. Cytryny umyć, z jednej wycisnąć sok, drugą pokroić w plasterki. Do wina wlać syrop i sok z cytryny. Włożyć maliny i plasterki cytryny, wymieszać.
Wlać wodę gazowaną. Kwiaty pozostałych róż opłukać, oderwać płatki, włożyć do misy.
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
25.06.2023, 09:00
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa
Paulina Krupińska w Świątecznej Kampanii Homla
Współpraca reklamowa