Reklama

Składniki:

Reklama
  • 2 awokado
  • słoik krewetek koktajlowych
  • sok z 1/2 cytryny
  • 15 dag serka mascarpone
  • ząbek czosnku
  • kilka kropli ostrego sosu chili
  • łyżeczka musztardy francuskiej
  • sól
  • pieprz
  • 2 łyżki pistacji

Awokado przekrój na pół i wyjmij pestki. Łyżeczką wydrąż miąższ. Pokrój go w kostkę, skrop sokiem z cytryny. Łódki z awokado włóż do zamrażarki. Serek wymieszaj z musztardą, roztartym czosnkiem, chili i resztą soku z cytryny, przypraw solą i pieprzem. Krewetki osącz. Awokado napełnij masą serową. Ułóż na wierzchu krewetki, posyp pistacjami.

Reklama

Lodówka z pojemnikiem wyposażonym w regulację wilgotności w hoody.pl

Reklama
Reklama
Reklama