Restauracje- przepis na sukces
Naturalne produkty, świetni kucharze, wspólny stół i ciekawy wystrój. Najmodniejsze restauracje trzymają się właśnie tych czterech zasad!
- glamour
1 z 6
rest_gl
Naturalne produkty, świetni kucharze, wspólny stół i ciekawy wystrój. Najmodniejsze restauracje trzymają się właśnie tych czterech zasad!
2 z 6
redt_3.jpg
SKŁADNIKI EKO By The Way Bottega Kulinarna na warszawskim Powiślu (ul. Lipowa 7A) to miejsce, w którym masz pewność, że zawsze zjesz smacznie i zdrowo. Kucharze, którzy dbają o podniebienia gości, bazują na produktach najlepszej jakości: bez ulepszaczy, kolorantów i konserwantów. By The Way to miejsce, które nie sili się na bycie modnym, a mimo to aż chce się tam wracać. W końcu do restauracji chodzi się po to, żeby dobrze zjeść!
3 z 6
rest_1
By The Way serwuje potrawy zdrowe, lekkie i nowoczesnie podane. Mozesz tu wpasc na kawe, szybki lunch albo spotkac sie z przyjaciółmi na kolacje przy winie. Na miejscu kupisz tez ekologiczne specjały: herbaty, czekolady, wina.
4 z 6
rest_4
WSPÓLNY STÓŁ, CZYLI COMMUNAL TABLE Moda na biesiadowanie z nieznajomymi przy jednym dużym stole zaczęła się od warszawskiej Charlotte – to bistro w paryskim stylu, które ulokowało się na pl. Zbawiciela (drugie jest w Krakowie). Rano wpada się tam na croissanta z koniturą, na lunch zamawia tartinę z kozim serem, a do domu kupuje wypiekane na miejscu pieczywo.
5 z 6
rest_5
NIEBANALNE WNĘTRZE Restauracja Weranda w poznańskim Starym Browarze jest jedyna w swoim rodzaju. Serwuje włoskie przekąski, wino, a słodkim hitem jest tort bezowy. Atutem tego miejsca są dekoracje. Zmieniają się kilka razy w roku, a wymyślają i robią je pracownicy Werandy.
6 z 6
rest_6
Stare ozdoby dostają drugie życie: trafiają do przedszkoli i domów dziecka. www.werandafamily.pl