PysznEKO gotowania!
Masz apetyt na zdrową kuchnię, ale nie wiesz, jak zacząć? To proste!
Wybieraj ekologiczne produkty, pieczołowicie wytwarzane, z szacunkiem do przyrody i ciesz się swojskim, naturalnym smakiem ulubionych dań

- Promocja
W Twoim nowym menu nie może zabraknąć nabiału wyprodukowanego z ekologicznego mleka pochodzącego z certyfikowanych gospodarstw
ekologicznych. Kefir EKO, Maślanka naturalna EKO czy Śmietanka EKO, które będą stanowić podstawę twoich smakołyków, zachwycą cię doskonałym smakiem. Każdy z nich ma prosty skład, a w ich produkcji wykorzystano wyłącznie naturalne składniki.
Zdrowa kuchnia nie wymaga wiele czasu i nie jest trudna, a poza tym gotowanie potraw z naturalnej, nieprzetworzonej żywności bez polepszaczy i konserwantów to prawdziwa przyjemność. Wysoka jakość nabiału sprawi, że wszystko wyjdzie ci na dobre.

Na dzień dobry przygotuj dzieciom kakao, zbożową kawę lub płatki z ekomlekiem. Z ekologicznego kefiru i maślanki z łatwością przygotujesz zdrowe koktajle, dodając do nich świeże, sezonowe owoce lub warzywa. A jeśli lubisz oryginalne i superzdrowe dodatki, sięgnij po algi, nasiona chia, jagody goi czy herbatę match. Przygotowując tartę z kremem, oprócz Śmietanki EKO, dodaj do kremu Maślankę naturalną EKO, tworząc lżejszą wersję ulubionego ciasta. Możesz tym zainspirować mamę gotującą na co dzień bardziej tradycyjnie lub przyjaciółkę z klubu fitness.
Jeśli nie masz dużo czasu, zrób coś prostego i szybkiego, np. młode ziemniaczki z koperkiem, jajkiem sadzonym i kefirem. Gwarantujemy, że latem nie ma nic pyszniejszego! Swojski smak przyniesie smakowite wspomnienia dzieciństwa i obiadów na wsi, jedzonych na werandzie. Znalezienie ekonabiału w sklepie nie jest trudne. Szukaj produktów z logo rolnictwa ekologicznego. Certyfikat ten gwarantuje, że mleko z którego zostały zrobione pochodzi z ekologicznych gospodarstw, w których krowy mogą cieszyć się naturą i są karmione paszą bez chemicznych dodatków.

Włączając do codziennej diety produkty nabiałowe oznaczone certyfikatem żywności ekologicznej, dbasz o zdrowie, a jednocześnie wspierasz środowisko naturalne. Mały listek na opakowaniu kefiru czy maślanki pozwala ci być pewnym najlepszego wyboru, z którego cieszy się natura i twoi najbliżsi.

Polecane
„Mąż wstydził się, że źle gotuję. Potrafił wychwalać inne kobiety, by zrobić ze mnie pośmiewisko”
„Od 20 lat moje życie to pranie, gotowanie i sprzątanie. Czuję się jak służąca zamknięta w domowym kieracie”
„Moje małżeństwo to była wieczna olimpiada. Dla męża miałam zdobywać medale w gotowaniu, praniu i pucowaniu klozetu”
„Mam 35 lat i dalej mieszkam z rodzicami. Mama świetnie gotuje, a rachunki płacą się same, więc po co miałbym coś zmieniać”
„Wstyd mi za mojego brata, bo to śmierdzący leń. Po trzydziestce mamusia wciąż mu pierze mu gacie i gotuje rosołek”
„Piorę mu, gotuję, podaję termofor, gdy boli go brzuszek, a on nawet nie stara się w łóżku. Mam dziadzia, a nie faceta”
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa
Paulina Krupińska w Świątecznej Kampanii Homla
Współpraca reklamowa